Oficiální stránky
               
ČESKÉHO KLUBU RINGA
.
.
.                          
.                         
.
Tento projekt je realizován díky finanční podpory statutárního města Ostravy, městského obvodu Ostrava-Jih
Úvodní
Ringo kroužky a hřiště dodáváme na dobírku. Více info zde

RINGO ZNOJMO - 1. turnaj GP ČR! Ringo turnaje

RINGO ZNOJMO - 1. turnaj GP ČR!

Již 15. ročník tradičního turnaje proběhne tento víkend ve Znojmě. Letos to bude o to zajímavější, protože to bude první turnaj GP RINGO 2024, který v rámci Českého klubu ringa bude zařazen do celoroční soutěže. Podle výsledků tohoto turnaje vznikne první tabulka hráčů, která bude průběžně dle výsledků dalšich turnajů GP ČR aktualizována pro potřeby nasazení na další turnaje.

INFORMACE K 1. TURNAJI GP ČR:


Místo: Tělocvična SOU Uhlárka, Uhelná 6, Znojmo
Vedoucí: Jan Kolstrom
Cena: 333,-
Sleva: Při zaplacení do 1. 2. 2024 je časová sleva 100,- Kč. V ceně – turnaj a ceny (pro tři nejlepší družstva v každé kategorii). Pro členy ČKD sleva 50,- Kč.
 
15. ročník halového turnaje v ringu ve Znojmě
Velký halový turnaj, ale hlavně také víkend plný sportu i zimní halové setkání pro milovníky ringa.
Herní systém turnaje: Hraje se dle sportovních pravidel ringa (viz. www.ringo.cz). Hrají se turnaje dvojic žen a mužů a turnaj smíšených dvojic. Minimální věk soutěžících na turnaji je 18 let (po dohodě s pořadatelem mohou startovat i mladší – zodpovídá za ně vedoucí týmu). Hraje se na 2 hřištích, je nutné mít přezutí do tělocvičny. Rozhodčí: – hlavní certifikovaní Českým klubem ringa + vedlejší dopomocí
 
Přihlášky: Na webu www.dlazka.cz + zaslané startovné dle pokynů z mailu po přihlášení a to v termínu nejpozději do 13. 2. 2024.
Místo konání:  Turnaj – tělocvična SOU Uhlárka (Uhelná 3264/6, 669 02 Znojmo).

Vyhodnocení a následné posezení: oboje v centru Znojma (upřesníme na místě).                                                                                    

Strava: Sami.

Ubytování: U známého domorodého obyvatelstva, případně po vlastní ose. V případě potřeby ubytování větší skupiny kontaktujte J. Kolštrom na telefonním čísle níže.

Program: Prezence: 9:30 – 10:00 17.2.2024. Začínáme dvojice muži, poté dvojice ženy (začátek cca 11:30) a nakonec smíšené dvojice (začátek cca 13:30). Pořadatel si vyhrazuje právo dle počtu přihlášených upravit časový harmonogram turnaje.

Vyhodnocení a večírek: Vyhodnocení a předání cen, kytary, zpěv, volný program. Vybíráme 150,- na občerstvení (víno a něco k tomu).  Možnost večeře (hradí si každý sám). Bude i páteční kytarový večer – info 603886644.
Zve Duha Klub Dlažka a Jan Kolštrom a Znojmo    Tel: 732 608 701, mail: jan.kolstrom@gmail.com